1. jan. 2012

Godt nytt år med ny gullsmedbenk


Den nye gullsmedbenken er snart ferdig, jeg tror den kommer til å fungere bra. Det ble mye kapping og en hel del støv... Alex skuffene fra Ikea har jeg modifisert noe ved å kappe av nederste delen tilsvarende en skuff. Den er fremdeles litt høy, men med ny stol tror jeg det blir bra. Skuffene under er også Ikea, 80cm kjøkkenskuffer som jeg har saget bue i. Bordplaten trenger et strøk lakk, den er i bjørk fra Bauhaus.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytt år!
Så flott a gitt. Praktisk + ryddig. Kan vel gi bedre avlastning for rygg/nakke med ekstra høyde skulle jeg tro. Med en bra stol blir det supert! Inspirerende:)
Grattis,
F.

Anonym sa...

PS:
Er det ikke bedre å beholde bordplata ubehandla? Godt for inneklimaet! Finnes mye bra innen olje også. Lakk blir blankt og fint, skipslakk brukes også til trapper har jeg sett, så... Mange muligheter.
F.

Anonym sa...

PPS:
Hvis ubehandla kan du pusse den ned med en billig pussemaskin-dings en gang i året. Da har du ny arbeidsbenk hvert eneste nyttår fremover...;) F.

Iben sa...

Takk:-) Gleder meg til å få på plass filnagel og fylle skuffene med verktøy. Bordplata suger til seg alt i nåværende form, selv støvet sitter ekstra godt,men det ser fint ut når den er helt ny. Den trenger jo ikke å bli blank, men må forsegles med noe. Pusse ned med eksentersliper tar tiiid, og det støver noe vannvittig. Dessuten må den da ryddes helt. Forresten, godt nytt år til deg!